Kumpeli Spa
Puh. (03) 812 7100
hotelli@kumpeli.fi

 

Kesä 2017

 

Eikä vielä olla edes 40v! Heinolan historian suurin luokkakokous!

 

 

 

Heinolan historian suurin luokkakokous! Oletko pohtinut miltä mahtaa näyttää ensirakkautesi nykyään? Jäikö yläasteen diskosta jotain hampaankoloon? Vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin on mahdollista saada, kun kerralla kutsutaan koolle kaikki ne joiden teini-iän aikana Apulanta sai alkunsa ja toisaalla pauhasi E-rotic.

Vaikka tapahtumassa kutsutaankin koolle hieman alta nelikymppiset, niin ketään jo neljänkympin rajapyykin ohittanutta ei ovelta käännytetä!

Hämmentävien kohtaamisten lisäksi illan aikana dj ja elävää musiikkia, mutta ennen kaikkea vanhojen muisteluja. Vaikka tässä nuoria ollaankin. Ei edes 40v. Tai sitten ihan vähän yli. 

 

Majoitushinnat bileviikonloppuun 1.-2.7.2017

Yhden hengen huone 95€ (sis. aamiainen) / 105€ (sis. aamiainen ja kylpylän käyttö)

Kahden hengen huone 115€ (sis. aamiainen) / 130€ (sis. aamiainen ja kylpylän käyttö)

Puolihoitopaketti 186€/vrk/kahden hengen huone. (93€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa.) Puolihoitopaketti sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaisen, kylpylän vapaan käytön sekä kolmen ruokalajin päivällisen. Yhden hengen huonelisä 40€.

Kylpylähuoneet ovat virran puolella ja huoneissa on kylpytakit ja tossut.

 

 *****

 

Meillä käy Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleiden lisäksi Virike-setelit, Virike-kortti, Ticket Mind&Body-kortti sekä TYKY-Kuntosetelit.

 

 

LAHJAVINKKI JUHLIIN: Osta majoitus- sekä kylpylälahjakortit meiltä !

 

Olemme liittyneet Suomalaisten Kylpylöiden yhdistykseen.

Suomalaiset Kylpylät -yhdistyksen muodostavat 13 itsenäistä, ketjuista riippumatonta hyvinvointikohdetta eri puolella Suomea. Kylpylöitä yhdistää halu tarjota Sinulle unohtumattomia elämyksiä korkealaatuisen ja yksilöllisten palveluiden merkeissä. 

Suomalaisessa yrityksessä on totuttu myös ottamaan huomioon ympäristön mahdollisimman pieni kuormitus ja kestävä kehitys. Myös matkan jättämä hiilijalanjälki on lento- tai laivalomakohdetta pienempi. Suomalaiset Kylpylät sijaitsevat pääsääntöisesti puhtaan luonnon helmassa, meren tai järven rannalla. Maisemassa, jossa lataat akkuja sekä fyysisesti että henkisesti.

Lisää Suomalaisista kylpylöistä nettisivulta www.spa.fi 

 

                                      ****

 

 

Pysy kartalla Kumpelin tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista sosiaalisessa mediassa! Kuvaa klikkaamalla sivustolle